Resultaten

Doelgericht werken aan jouw resultaat. Haal het beste uit jezelf en word sterker onder begeleiding van onze gespecialiseerde coaches. Bekijk hier een greep uit onze behaalde resultaten. Onze gespecialiseerde coaches weten met hun expertise en passie de helden uit iedereen te halen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. We gaan alleen voor duurzame resultaten.

Shape coaching

Op korte termijn jouw esthetische doel bereiken? Alles kan. Met Shape Coaching richten we ons op het gedeelte buiten de gym. Bekijk onze behaalde resultaten en successen.

VERTEL ONS JOUW DROOMDOEL

Onze coaches horen graag jouw verhaal. We denken mee op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning, support en wilskracht. Alleen dan maken we écht het verschil voor langer termijn.

ONS AANBOD

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de alle aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

Lees meer

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Lees meer

Semi PT

Met een kleine groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie en blijvende voortgang. We leren je alles om in de toekomst zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

Lees meer

Shape coaching

Gericht op korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We focussen ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, het gedrag naast het uurtje sporten geeft de doorslag.

Lees meer

MORGEN STERKER? START VANDAAG!

Jij kunt dit. Wij geloven nu al in je.