Health resultaten

Bekijk hier een greep uit onze behaalde health coaching resultaten. Zowel voor shape- als voor health coaching hebben we uitstekende resultaten weten te boeken voor onze klanten.

Casper

Voor

Week – 0
Gewicht: 94 kg

Na

Week – 12
Gewicht: 82,9 kg

Vincent

Na

Week – 0
Gewicht: 82 kg

Voor

Week – 12
Gewicht: 75 kg

WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR JOUW VERHAAL

ONZE DIENSTEN

Trainen onder begeleiding van onze coaches met een persoonlijk, doelgericht plan. Dat is één van onze krachten om jou te helpen een betere versie van jezelf te worden. Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten.

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de alle aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

Lees meer

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Lees meer

Semi PT

Met een kleine groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie en blijvende voortgang. We leren je alles om in de toekomst zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

Lees meer

Shape coaching

Gericht op korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We focussen ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, het gedrag naast het uurtje sporten geeft de doorslag.

Lees meer

KLAAR OM DE KRACHT VAN JOUW VITALE HELD TE ONTDEKKEN?