Diensten

Haal het beste uit jezelf en word sterker onder begeleiding van onze gespecialiseerde coaches. Wij werken doelgericht aan jouw mindset, lichaam én leven. Dit doen we samen. Bekijk hieronder welke dienst bij jou past of neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis persoonlijk advies.

Onze diensten

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Shape coaching

Gericht op korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We focussen ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, het gedrag naast het uurtje sporten geeft de doorslag.

SEMI PERSONAL TRAINING

Met een kleine groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie en blijvende voortgang. We leren je alles om in de toekomst zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de alle aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

VERTEL ONS JOUW UITDAGING

Wij horen graag jouw verhaal. We denken mee op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning, support en wilskracht. Alleen dan maken we écht het verschil voor langer termijn.

MORGEN STERKER? START VANDAAG!

Jij kunt dit. Wij geloven nu al in je.