Personal training

Jezelf overwinnen, is simpelweg beginnen! Onze coaches staan klaar om jou te motiveren en te coachen zodat jij jouw doelen bereikt. Bereid jezelf voor op een fit, sterk en krachtig lichaam. Met onze 1-op-1 trainingen werken samen we gefocust en gericht. We bieden je alle ruimte om te groeien, vallen én weer op te staan. Samen behalen we jouw doel.

WAAROM PERSONAL TRAINING?

De Personal Training is afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen. In 1-op-1 sessies train je met aangepaste oefeningen. Van krachtopbouw tot blessurepreventie, we helpen je met een plan dat goed past in jouw dagelijks leven.
Ons doel is om jou zelfredzaam te maken, zodat je ook op andere momenten zelfstandig verder kunt trainen. We helpen je bovendien te voelen welke intensiteit je nodig hebt om vooruitgang te boeken. Om 100% jouw eigen held te worden en volledig in jouw kracht te staan, adviseren we jou om Personal Training te combineren met Health Coaching.

Vrijblijvend kennis maken? WhatsApp ons!

Fit met fitness

Wanneer je niet goed weet hoe je zelfstandig, effectief en veilig naar jouw fysieke doel kunt trainen, is Personal Training zeer geschikt voor jou. Ook wanneer je stagneert of je het gewoon fijn vindt om een stok achter de deur te hebben om te gaan bewegen. Jouw Personal Trainer is tijdens jouw sportmoment intensief en gefocust met jou bezig om de beste resultaten te halen.

START VANDAAG MET PERSONAL TRAINING!

ONS STRIJDPLAN

Kom in jouw kracht. Samen met jouw persoonlijk coach doorloop je de vier stappen uit ons bewezen strijdplan om sterker, energieker en krachtiger te leven.

Verken

HOE ZIET JOUW HELD ER UIT?

In een vrijblijvende intake verkennen we jouw doelen, motivatie en wensen. Wat kun je meer uit jouw leven halen als je jouw doelen hebt bereikt? We voeren gesprekken over het gewenste resultaat. Alles om jouw eigen held te worden.

VERSLA JOUW OBSTAKELS

Wat werkt voor jou en wat niet? Welke obstakels gaan we straks tegenkomen en hoe gaan we hiermee om? Samen bepalen we hoe vaak je begeleid en hoe vaak je wilt trainen per week. Zelfstandig, of samen. Wij blijven nauw betrokken.

DOORBREEK

Start

WORD JOUW SUPERHELD!

We starten! We coachen vanaf de zijlijn en leggen de oefeningen uit en gaan trainen. Jouw coach inspireert, motiveert en stimuleert jou. Je werkt effectief aan jouw fysieke doelstelling. Samen ontdekken we met welke oefeningen jij in jouw kracht komt.

BLIJF VOOR ALTIJD JOUW SUPERHELD

Je houdt nauw contact met jouw persoonlijke coach. Van sessie tot sessie trainen we jou om zelfredzaam te worden, zodat je de gekozen weg zelfstandig vol kunt houden. Een duurzame, krachtige superheld die de weg weet in elke fitness omgeving.

HOUD VOL

ONS AANBOD

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Shape coaching

Korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We richten ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, omdat het gedrag naast het uurtje sporten de doorslag geeft.

Semi Personal training

Met een kleine, gemotiveerde groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie. We leren je alles om later zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

MORGEN STERKER? START VANDAAG!