Semi Personal training

Met jouw trainer en een kleine, gemotiveerde groep bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Samen sporten stimuleert én is een stuk gezelliger. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie en blijvende voortgang. Haal alles uit het leven én onze trainingen. Behaal jouw doelen op jouw eigen tempo.

Samen sporten

Samen sporten is leuk en werkt motiverend. Onze trainingen zijn energiek, krachtig en we werken tijdens de training samen aan een vooraf bepaald doel. Wij garanderen uitdagende trainingen op jouw niveau, praktische handvatten, inzichten in jouw gewoontes en gebruiken en positieve coaching. Uiteraard gecombineerd met vakinhoudelijke kennis van onze coaches.

Ons doel is om jou zelfredzaam te maken, zodat je ook op andere momenten en plekken zelfstandig verder kunt trainen. We helpen je bovendien te voelen welke intensiteit je nodig hebt om vooruitgang te boeken.

Vrijblijvend kennis maken? WhatsApp ons!

IS SEMI PT INTERESSANT VOOR JOU?

Wanneer je niet goed weet hoe je zelfstandig, effectief en veilig naar jouw fysieke doel kunt trainen, is Semi Personal Training zeer geschikt voor jou. Ook wanneer je stagneert of je het gewoon fijn vindt om een stok achter de deur te hebben om te gaan bewegen. Nog een voordeel? Je vindt in de groep altijd gelijkgestemden en het is goedkoper dan een Personal Trainer, maar je wordt toch intensief begeleid.

START VANDAAG
MET SEMI PT!

ONS STRIJDPLAN

Kom in jouw kracht. Samen met jouw persoonlijk coach doorloop je de vier stappen uit ons bewezen strijdplan om sterker, energieker en krachtiger te leven.

Verken

Hoe ziet jouw held er uit?

In een vrijblijvende intake verkennen we jouw doelen, motivatie en wensen. Wat kun je meer uit jouw leven halen als je jouw doelen hebt bereikt? We voeren gesprekken over het gewenste resultaat. Alles om jouw eigen held te worden.

VERSLA JOUW OBSTAKELS

Wat werkt voor jou en wat niet? Welke obstakels gaan we straks tegenkomen en hoe ga je hiermee om? Samen bepalen we hoe vaak je begeleid en hoe vaak je wilt trainen per week. Zelfstandig, of samen. Wij blijven nauw betrokken.

DOORBREEK

START

WORD JOUW SUPERHELD!

We starten! We coachen vanaf de zijlijn en leggen de oefeningen uit en gaan trainen. Jouw coach inspireert, motiveert en stimuleert jou. Je werkt effectief aan jouw fysieke doelstelling. Samen ontdekken we met welke oefeningen jij in jouw kracht komt.

BLIJF VOOR ALTIJD JOUW SUPERHELD

Je houdt nauw contact met jouw persoonlijke coach. Van sessie tot sessie trainen we jou om zelfredzaam te worden, zodat je de gekozen weg zelfstandig vol kunt houden. Een duurzame, krachtige superheld die de weg weet in elke fitness omgeving.

HOUD VOL

ONS AANBOD

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Shape coaching

Korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We richten ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, omdat het gedrag naast het uurtje sporten de doorslag geeft.

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

MORGEN STERKER? START VANDAAG!