Health coaching

Word krachtig, sterk én energiek met Health Coaching. Samen met jouw persoonlijke coach ga je de strijd aan. Met behulp van ons duurzame én bewezen strijdplan brengen we jouw wensen, doelen en valkuilen in kaart. Jouw doelen behalen we samen. Door structuur aan te brengen in jouw leven, te bewegen, te trainen en te kijken naar jouw voeding. Alles onder begeleiding van jouw vaste, persoonlijke coach.

WAAROM HEALTH COACHING?

Het échte verschil voor een fit hoofd, lijf en leven maak je buiten de sportschool. Daar behaal je jouw doelen. Daarom richten onze Health Coaches zich op het leefstijl gedeelte buiten de gym. Aan de hand van ons bewezen en effectieve strijdplan en zes krachtpunten werken we samen naar een duurzaam, gezond en fit leven. We leren je handvatten om dit in de toekomst zelfstandig op te pakken.
Ons strijdplan is gericht op consistente gedragsveranderingen. Niet op getallen. We werken op jouw eigen tempo. Onze kracht is om je niet te overspoelen met informatie, maar juist om een paar krachtige interventies te vinden die werkbaar zijn voor jou. Door deze unieke aanpak behouden we een gezonde en gemotiveerde mindset. We helpen je obstakels binnen de zes krachtpunten te identificeren en doorbreken. Door te werken aan één of meerdere van deze pijlers, resulteert dit automatisch in bijvoorbeeld het verliezen van lichaamsvet of het creëren van een energieker en vitaal lichaam.

Vrijblijvend kennis maken? WhatsApp ons!

KRACHTPUNTEN

Tijdens het traject werk je samen met jouw persoonlijke coach aan zes krachtpunten. Alleen groei op alle gebieden zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe leven ontdekt. De krachtpunten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Structuur

Geef je leven structuur. Creëer overzicht, prioriteer en bereid voor.

Voeding

Krijg inzicht in jouw voeding. Eet compleet, verzadigd en op behoefte. Daag jezelf uit.

Ontspanning & slaap

Gun je lichaam en geest rust en herstel. Ontdek jouw rustmomenten.

Beweging & training

Integreer beweging en train je lichaam. Word fysiek en mentaal sterker.

Support

Creëer een veilige, begripvolle en stimulerende omgeving.

Impulscontrole

Train jouw wilskracht door ongewenste gewoontes te doorbreken.

WAT IS JOUW DREMPEL?

Onze coaches horen graag jouw verhaal. We denken mee op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning, support en wilskracht. Alleen dan maken we écht het verschil voor langer termijn.

ONS STRIJDPLAN

Kom in jouw kracht. Samen met jouw persoonlijk coach doorloop je de vier stappen uit ons bewezen strijdplan om sterker, energieker en krachtiger te leven. Jouw coach blijft het hele traject bij je.

Verken

Hoe ziet jouw held er uit?

In een vrijblijvende intake verkennen we jouw doelen, motivatie en wensen. Wat kun je meer uit jouw leven halen als je jouw doelen hebt bereikt? We voeren gesprekken over het gewenste resultaat. Alles om jouw eigen held te worden. Wij zijn nauw betrokken.

VERSLA JOUW OBSTAKELS

Wat werkt voor jou en wat niet? Welke obstakels gaan we straks tegenkomen en hoe gaan we hiermee om? De belangrijkste vraag: waartoe ben jij bereid, hoe ver wil je gaan? Als we dit in kaart hebben, kunnen we starten met ons globale plan.

Doorbreek

START

WORD JOUW SUPERHELD!

Samen stellen we een globaal plan op dat je kunt integreren in jouw dagelijkse leven. We coachen met “Als-Dan” acties, een bewezen strategie om de gewenste gewoontes effectief aan te leren én vol te houden. Stap voor stap voeren we het strijdplan uit.

BLIJF VOOR ALTIJD JOUW SUPERHELD

Je houdt nauw contact met jouw persoonlijke coach. Van sessie tot sessie coachen we jou om zelfredzaam en weerbaar te worden, zodat je de gekozen weg vol kunt houden voor de rest van je leven. Een duurzame, krachtige superheld die oude gewoontes achter zich laat.

HOUD VOL

RESULTATEN

Met onze unieke combinatie van Shape Coaching en Personal Training zetten onze coaches zich dagelijks in om jou te helpen bij het verbeteren van jouw mindset, lichaam én leven. Dit resulteert in meer daadkracht, zelfvertrouwen, eigen effectiviteit en een energieker, krachtiger lichaam, zodat je volop kunt genieten van het leven. Word jij onze volgende held?

ONS AANBOD

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

Shape coaching

Korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We richten ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, omdat het gedrag naast het uurtje sporten de doorslag geeft.

SEMI PERSONAL TRAINING

Met een kleine, gemotiveerde groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie. We leren je alles om later zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

MORGEN STERKER? START VANDAAG!