Shape coaching

We gaan samen op avontuur. Op korte termijn realiseren we jouw esthetische doel. Bijvoorbeeld een droomfiguur voor jouw bruiloft of een killerbody voor op het strand. We richten ons op het gedeelte buiten de gym, want jouw leefstijl en gezonde lage vetpercentage zijn waarschijnlijk al in orde. Alles naast het uurtje sporten, helpt jou verder.

WAAROM SHAPE COACHING?

Dromend van een killerbody, enorm strak zijn of aanzienlijk gespierd. Om jouw gewenste resultaat te behalen, moet je verder gaan dan alleen een doordacht trainings- en voedingsplan. Jouw strijd houdt niet op buiten de gym. Dat weten wij als geen ander en daarom staan onze coaches klaar om samen met jou jouw droomfiguur te realiseren.
We meten periodiek jouw vetpercentage en de omvang in centimeters én we bieden de mogelijkheid om jouw resultaat vast te leggen in een fotoshoot. Bij Shape Coaching gaan we ervan uit dat jouw leefstijl gewoontes, zoals voeding, slaap, beweging en discipline al op orde zijn. Dat is onze enige voorwaarde om te starten. Is dit niet het geval, start dan eerst met Health Coaching.

Vrijblijvend kennis maken? WhatsApp ons!

KRACHTPUNTEN

Tijdens het traject werk je samen met jouw persoonlijke coach aan zes krachtpunten. Alleen groei op alle gebieden zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe leven ontdekt. De krachtpunten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Structuur

Geef je leven structuur. Creëer overzicht, prioriteer en bereid voor.

Voeding

Krijg inzicht in jouw voeding. Eet compleet, verzadigd en op behoefte. Daag jezelf uit.

Ontspanning & slaap

Gun je lichaam en geest rust en herstel. Ontdek jouw rustmomenten.

Beweging & training

Integreer beweging en train je lichaam. Word fysiek en mentaal sterker.

Support

Creëer een veilige, begripvolle en stimulerende omgeving.

Impulscontrole

Train jouw wilskracht door ongewenste gewoontes te doorbreken.n

VERTEL ONS JOUW DROOMDOEL

Onze coaches horen graag jouw droomdoel. We denken mee op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning, support en wilskracht. Alleen dan maken we écht het verschil voor langer termijn.

ONS STRIJDPLAN

Kom in jouw kracht. Samen met jouw persoonlijk coach doorloop je de vier stappen uit ons bewezen strijdplan om sterker, energieker en krachtiger te leven. Jouw coach blijft het hele traject bij je.

Verken

HOE ZIET JOUW DOEL ER UIT?

In een vrijblijvende intake verkennen we jouw doelen, motivatie en wensen. Hoe ziet jouw droomfiguur of killerbody eruit? We voeren gesprekken over het gewenste resultaat. Alles om jouw doel te behalen. Wij zijn nauw betrokken.

VERSLA JOUW OBSTAKELS

Wat werkt voor jou en wat niet? Welke obstakels gaan we straks tegenkomen en hoe gaan we hiermee om? De belangrijkste vraag: waartoe ben jij bereid, hoe ver wil je gaan? Als we dit in kaart hebben, kunnen we starten met ons globale plan.

DOORBREEK

START

WORD JOUW SUPERHELD!

We starten het avontuur! We coachen met “Als-Dan” acties, een bewezen strategie om de gewenste gewoontes effectief aan te leren én vol te houden. Je ervaart dat het creëren van een killerbody niet langer het hoofddoel is, maar een gevolg van jouw dagelijkse gewoontes.

BLIJF VOOR ALTIJD JOUW SUPERHELD

Je houdt nauw contact met jouw persoonlijke coach. Van sessie tot sessie coachen we jou om zelfredzaam en weerbaar te worden, zodat je de gekozen weg vol kunt houden voor de rest van je leven. Een duurzame, krachtige superheld die oude gewoontes achter zich laat.

HOUD VOL

RESULTATEN

Met onze unieke combinatie van Shape Coaching en Personal Training zetten onze coaches zich dagelijks in om jou te helpen bij het verbeteren van jouw mindset, lichaam én leven. Dit resulteert in meer daadkracht, zelfvertrouwen, eigen effectiviteit en een energieker, krachtiger lichaam, zodat je volop kunt genieten van het leven.

ONS AANBOD

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

Semi personal training

Met een kleine, gemotiveerde groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie. We leren je alles om later zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

MORGEN STERKER? START VANDAAG!