Aanpak

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Word krachtig, sterk én energiek. Samen met jouw persoonlijke coach ga je de strijd aan. Het is jouw pad, maar je staat er niet alleen voor. Met behulp van ons duurzame én bewezen strijdplan brengen we jouw wensen, doelen en valkuilen in kaart. We zorgen dat jij in jouw strijdplan gelooft. Alleen dan slaagt ons plan.

ONS STRIJDPLAN

Kom in jouw kracht. Samen met jouw persoonlijk coach doorloop je de vier stappen uit ons bewezen strijdplan om sterker, energieker en krachtiger te leven. Jouw coach blijft het hele traject bij je.

Verken

HOE ZIET JOUW HELD ER UIT?

In een vrijblijvende intake verkennen we jouw doelen, motivatie en wensen. Wat kun je meer uit jouw leven halen als je jouw doelen hebt bereikt? We voeren gesprekken over het gewenste resultaat. Alles om jouw eigen held te worden. Wij zijn nauw betrokken.

VERSLA JOUW OBSTAKELS

Wat werkt voor jou en wat niet? Welke obstakels gaan we straks tegenkomen en hoe gaan we hiermee om? De belangrijkste vraag: waartoe ben jij bereid, hoe ver wil je gaan? Als we dit in kaart hebben, kunnen we starten met ons globale plan.

Doorbreek

Start

WORD JOUW SUPERHELD!

Samen stellen we een globaal plan op dat je kunt integreren in jouw dagelijkse leven. We coachen met “Als-Dan” acties, een bewezen strategie om de gewenste gewoontes effectief aan te leren én vol te houden. Stap voor stap voeren we het strijdplan uit.

BLIJF VOOR ALTIJD JOUW SUPERHELD

Je houdt nauw contact met jouw persoonlijke coach. Van sessie tot sessie coachen we jou om zelfredzaam en weerbaar te worden, zodat je de gekozen weg vol kunt houden voor de rest van je leven. Een duurzame, krachtige superheld die oude gewoontes achter zich laat.

HOUD VOL

KRACHTPUNTEN

Tijdens ons Health Coachingstraject werk je samen met jouw persoonlijke coach aan zes krachtpunten. Alleen groei op alle gebieden zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe leven ontdekt. De krachtpunten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Word weerbaar en veerkrachtig, beweeg mee met het leven en maak bewuste keuzes om sterker te worden hierin.

Structuur

Geef je leven structuur. Creëer overzicht, prioriteer en bereid voor.

Voedingspatroon

Krijg inzicht in jouw voeding. Eet compleet, verzadigd en op behoefte. Daag jezelf uit.

Ontspanning & slaap

Gun je lichaam en geest rust en herstel. Ontdek jouw rustmomenten.

Beweging en training

Integreer beweging en train je lichaam. Word fysiek en mentaal sterker.

Omgeving en support

Creëer een veilige, begripvolle en stimulerende omgeving.

Impulscontrole

Train jouw wilskracht door ongewenste gewoontes te doorbreken.

ONS AANBOD

Onder begeleiding van onze gespecialiseerde coaches word je sterker. Wij werken doelgericht aan jouw mindset, lichaam én leven. Dit doen we samen. Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten.

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de alle aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

Lees meer

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Lees meer

Semi PT

Met een kleine groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie en blijvende voortgang. We leren je alles om in de toekomst zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

Lees meer

Shape coaching

Gericht op korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We focussen ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, het gedrag naast het uurtje sporten geeft de doorslag.

Lees meer

MORGEN STERKER? START VANDAAG!