Onze coaches

Word sterker onder begeleiding van onze gespecialiseerde coaches en haal het beste uit jezelf. Wij werken doelgericht aan jouw mindset, lichaam én leven. Dit doen we samen. Maak hieronder kennis met onze coaches die met hun expertise en passie de held in jou naar boven halen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ruben

Health Coach & Personal Trainer

Ik ben Ruben, 32 jaar. Inmiddels heb ik al verschillende jaren ervaring met Personal training en Health Coaching. Na het afronden van twee opleidingen ‘Voeding en Diëtiek’ en ‘Sportkunde’ wist ik wat mijn pad moest worden: mensen trainen en helpen om hun leefstijl te verbeteren. Door het volgen van verdiepende cursussen ben ik in staat om iedereen optimaal te ondersteunen. Iedere dag zet ik me enthousiast in om mijn passie voor bewegen en gezondheid over te dragen aan anderen. Kom je binnenkort langs?

Olaf

Health Coach & Personal Trainer

Mijn naam is Olaf en ik ben 26 jaar. Mijn hele leven heb ik al een passie voor gezondheid en sport. De laatste jaren heb ik me verdiept in diverse opleidingen en cursussen om van mijn passie mijn beroep te maken. Door mijn kennis en ervaring help ik jou met de volgende stap naar een gezond en fit lichaam. Ik kan een motivator, begeleider, mentor en adviseur voor je zijn, maar uiteindelijk maak ik jou een expert van jouw eigen lichaam, zodat je mij niet meer nodig hebt. Zullen we binnenkort eens kennismaken?

Kris

Health Coach & Personal Trainer

Ik ben Kris en ik ben 23 jaar. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid. In mijn vrije tijd sport en beweeg ik graag: rugby, wandelen en hardlopen. Vol enthousiasme werk ik als Health Coach en Personal Trainer bij Vital Personal Training. Het geeft mij voldoening wanneer ik jou kan helpen met het behalen van jouw doelen. Ik help jou om alles uit jouw dagelijkse leven te halen. Zie ik je binnenkort?

ONS AANBOD

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Word krachtig, sterk én energiek. Kom in jouw kracht onder begeleiding van onze gespecialiseerde coaches. Wij werken doelgericht en strijdlustig aan jouw mindset, lichaam én leven. Met behulp van ons duurzame én bewezen strijdplan brengen we jouw wensen, doelen en valkuilen in kaart. We zorgen dat jij in jouw strijdplan gelooft. Alleen dan slaagt ons plan. Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten.

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de alle aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

Lees meer

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Lees meer

Semi PT

Met een kleine groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie en blijvende voortgang. We leren je alles om in de toekomst zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

Lees meer

Shape coaching

Gericht op korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We focussen ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, het gedrag naast het uurtje sporten geeft de doorslag.

Lees meer

MORGEN STERKER? START VANDAAG!

Jij kunt dit. Wij geloven nu al in je.