Waarom Vital PT

Wij gaan een stap verder dan Personal Training. Onze coaches zetten onze unieke combinatie van Coaching en Training in om jouw mindset, lichaam en leven te verbeteren. Dit resulteert in meer daadkracht, zelfvertrouwen en een energieker, krachtiger lichaam.

STERKER EN KRACHTIGER DANKZIJ VITAL PT

Meer dan alleen sporten en voedingsschema’s

We gaan verder dan alleen sporten en gezond eten. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten: structuur, bewegen, voeding, ontspanning, support en wilskracht.

Jouw persoonlijke coach tijdens het hele traject

Het veranderen van jouw leven, het ontdekken van jouw held en oude patronen doorbreken vraagt veel van je. We vinden het daarom belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons. Je krijgt een vaste coach die jouw hele traject begeleidt.

Bewezen én effectieve coaching methode

Met ons unieke strijdplan werken wij aan de hand van vier stappen naar jouw gewenste doel. Ons doel is om jou een duurzame oplossing te geven en oude valkuilen en patronen achter je te laten. We gaan samen voor een blijvend resultaat.

Fit in je hoofd, lijf én leven dankzij onze specialisten

Onze coaches zijn gespecialiseerd en vinden de combinatie tussen inspanning én ontspanning belangrijk. Wat jouw motivatie ook is, wij zorgen voor fitheid in jouw hoofd, lijf en leven.

Positieve, motiverende en prettige sfeer

Voel je thuis. Wij hebben geen wijzende vinger, vinden niks te gek en begrijpen je. We coachen positief en geven je ten alle tijde motivatie, inspiratie en handvatten om jouw doelen te bereiken. Jij blij, wij blij.

Behoud van resultaat, we doen dit samen

Tijdens en na jouw traject kun je vertrouwd in onze gym sporten. Ook kun je periodiek een navolg coaching afnemen. Ons doel? Contact houden voor feedback, ondersteuning en een stok achter de deur.

ONS STRIJDPLAN

Verken

Hoe ziet jouw held er uit?

In een vrijblijvende intake verkennen we jouw doelen, motivatie en wensen. Wat kun je meer uit jouw leven halen als je jouw doelen hebt bereikt? We voeren gesprekken over het gewenste resultaat. Alles om jouw eigen held te worden. Wij zijn nauw betrokken.

VERSLA JOUW OBSTAKELS

Wat werkt voor jou en wat niet? Welke obstakels gaan we straks tegenkomen en hoe gaan we hiermee om? De belangrijkste vraag: waartoe ben jij bereid, hoe ver wil je gaan? Als we dit in kaart hebben, kunnen we starten met ons globale plan.

DOORBREEK

Start

WORD JOUW SUPERHELD!

Samen stellen we een globaal plan op dat je kunt integreren in jouw dagelijkse leven. We coachen met “Als-Dan” acties, een bewezen strategie om de gewenste gewoontes effectief aan te leren én vol te houden. Stap voor stap voeren we het strijdplan uit.

BLIJF VOOR ALTIJD JOUW SUPERHELD

Je houdt nauw contact met jouw persoonlijke coach. Van sessie tot sessie coachen we jou om zelfredzaam en weerbaar te worden, zodat je de gekozen weg vol kunt houden voor de rest van je leven. Een duurzame, krachtige superheld die oude gewoontes achter zich laat.

HOUD VOL

KRACHTPUNTEN

Tijdens het Health Coachingstraject werk je samen met jouw eigen coach aan zes krachtpunten. Alleen groei op alle gebieden zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe leven ontdekt. De krachtpunten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Structuur

Geef je leven structuur. Creëer overzicht, prioriteer en bereid voor.

Voeding

Krijg inzicht in jouw voeding. Eet compleet, verzadigd en op behoefte. Daag jezelf uit.

Ontspanning & slaap

Gun je lichaam en geest rust en herstel. Ontdek jouw rustmomenten.

Beweging en training

Integreer beweging en train je lichaam. Word fysiek én mentaal sterker.

Support

Creëer een veilige, begripvolle en stimulerende omgeving.

Impulscontrole

Train jouw wilskracht door ongewenste gewoontes te doorbreken.

VERTEL ONS JOUW UITDAGING

Onze coaches horen graag jouw verhaal. We denken mee op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning, support en wilskracht. Alleen dan maken we écht het verschil voor langer termijn.

ONS AANBOD

Word sterker onder begeleiding van onze gespecialiseerde coaches. Wij werken doelgericht aan jouw mindset, lichaam én leven. Dit doen we samen. Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten.

Personal training

Met gevarieerde oefeningen afgestemd op jouw kracht, ervaring, doel en belemmeringen trainen we 1-op-1. Je hebt de alle aandacht van onze gespecialiseerde coach en ons doel is om jou alles te leren om in de toekomst zelfstandig verder te trainen. Voor het beste resultaat combineer je Personal Training met Health Coaching.

Lees meer

Health coaching

Fit zijn betekent meer dan alleen sporten. Externe factoren, zoals slaap, voeding en jouw omgeving zorgen ervoor dat jij beter in jouw lijf én hoofd zit. Ons unieke Health Coaching model richt zich op een evenwicht van 6 krachtpunten. In een intensief traject pakken we samen deze punten aan voor een duurzaam effect.

Lees meer

Semi PT

Met een kleine groep en de trainer bepaal je een gezamenlijk doel voor de training. Door de variatie in de trainingen garanderen we motivatie en blijvende voortgang. We leren je alles om in de toekomst zelfstandig te kunnen trainen. Combineer deze training met Health Coaching voor het beste resultaat.

Lees meer

Shape coaching

Gericht op korte termijn en een groot avontuur. Met Shape Coaching richten onze coaches zich samen met jou op een puur esthetisch doel. Bijvoorbeeld jouw killerbody of een droomfiguur voor jouw bruiloft. We focussen ons op het gedeelte dat zich buiten de gym afspeelt, het gedrag naast het uurtje sporten geeft de doorslag.

Lees meer

START VANDAAG, MORGEN STERKER.